Jazz Sessions pe Facebook

Dragii mei, de câteva zile am început să promovez muzica jazz (clasică, cu precădere) pe contul de Facebook al blogului (http://www.facebook.com/coltzulcultural). Această inițiativă se dorește a fi un mic ”serial”, căci o campanie nu îi pot spune, pe care-l voi adapta și pe blog, dar pe un stil muzical diferit începând din vară (luna iulie cel mai probabil), după sfârșitul campaniei diaCRITICA.

Scopul inițiativei Jazz Sessions este de a familiariza publicul cu acest gen muzical și pentru a promova, totodată, valori culturale curate care, sper eu, într-un final vor lărgi puțin orizontul cultural al oamenilor care vor intra în contact cu ele. Jazz Sessions nu va apărea și pe blog, este un proiect strict conceput pentru pagina de Facebook, dar despre jazz e posibil să existe posturi pe viitor, mai cu seamă în perioada Sibiu Jazz Festival (12-19 mai a.c.).

Printre cei promovați de mine până în prezent se numără Astrud Gilberto, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong și Nat King Cole.

Sper să vă placă melodiile propuse și aștept propuneri de la voi toți în această direcție. Pe Fb va apărea zilnic câte o melodie de jazz. Inițiativa nu are încă un termen de finalizare, deci enjoy and propose!

Imagine

foto http://wicbjazz.tumblr.com/

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Jazz Sessions pe Facebook&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s