ȘTIRI CULTURALE ÎN LIMBA SPANIOLĂ ȘI ENGLEZĂ

Începând de luni, 18 martie, pe pagina de Facebook al bloguluiColțul Cultural” vă puteți bucura de știri culturale în două limbi de circulație mondială: spaniolă și engleză. Acest demers vine în sprijinul celor care doresc să se afle la zi cu știrile culturale de pe mapamond, știri ce nu apar și în presa noastră locală.

Pe măsură ce voi găsi știri ce pot avea impact și în țara noastră, am să le transcriu și pe blog. Fiecare noutate culturală în una din cele două limbi va avea și un rezumat în limba română. De asemenea, nu se va renunța la distribuirea de știri din domeniul cultural din România, ori scrise în limba română.

De asemenea, de săptămâna aceasta, campania diaCRITICA va beneficia de o secțiune special dedicată ei pe blog. Acest fapt a luat naștere din dorința de a scăpa de aglomerația subiectelor din categoria ”Câmp deschis” a blogului. De asemenea, se dorește și facilitarea abordării și scoaterea în evidență a acestei campanii. Următoarele campanii culturale vor avea, la rândul lor, secțiuni dedicate.

Mulțumiri pentru vizitele voastre! Aștept sugestii, recomandări, crtici oricând, aici sau pe adresa de mail a blogului: coltulcultural@gmail.com.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;ȘTIRI CULTURALE ÎN LIMBA SPANIOLĂ ȘI ENGLEZĂ&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s