Despre concursul și campania ”CITEȘTE ȘI TU”

Am primit pe mail vești de la o asociație cu care am ținut legătura iarna trecută pentru o acțiune frumoasă desfășurată de ei. Asociația PRO EUROPA a revenit cu vești frumoase în legătură cu un program de promovare a lecturii ce a ajuns deja la ediția a-V-a.

Programul ”CITEȘTE ȘI TU” se desfășoară între aprilie și iulie a.c., iar pentru acest interval sunt plănuite mai multe acțiuni printre care: concurs național interdisciplinar de creație literară și plastică, expoziție națională de postere, ateliere non-formale de lectură și o sesiune de comunicări tematică.

Programul se adresează în principal elevilor din ciclul gimnazial, dar prin complexitatea sa înglobează și alte categorii de vârstă, lucru cum nu se poate mai bun, mai ales dacă luăm în seamă motivul nobil care stă la baza lui, recăpătarea apetenței spre lectură!

În continuare, am ales să vă împărtășesc regulamentul programului și mai multe informații despre el prin intermediul unor PDF-uri convertite în poze, ca să vă fie mai la-ndemână.

Încurajez promovarea acestui demers cât și a altora asemenea căci, după cum citeam pe Facebook zilele trecute, ”dacă vrei să nu fii întrerupt de publicitate, citește o carte”.

ImagineImagineImagineImagineImagine

Publicitate

4 răspunsuri la “Despre concursul și campania ”CITEȘTE ȘI TU””

 1. Foarte bună iniţiativa lor într-o lume în care ne irosim timpul cu tot felul de show-uri televizate, în loc să citim o carte care chiar ne îmbogăţeşte.
  Felicitări pentru că ai ales să promovezi această campanie!

  Să ai un weekend de vis!
  Mihaela

  Apreciază

 2. Felicitari, Mihai, pentru ca susti aceasta campanie de promovare a lecturii, este nevoie si sper sa vada cat mai multa lume si sa nu ramana indiferenta.
  O seara minunata si-o noua saptamana exceptionla din toate punctele de vedere iti doresc! 🙂

  Apreciază

  • Mulțumesc, Ștefania! Acesta e unul din obiectivele blogului, și-mi doresc ca toți să găsească în cărți magia pe care o găsesc eu. Sper ca lumea să se reîntoarcă la carte, acolo sălăsluiesc cele mai înțelepte gânduri…
   Și eu îți doresc o săptămână de vis!! 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: