Sfaturi de la un copac... pe Facebook!

Dragii mei,

am început o nouă serie de 50 de ”episoade” pe pagina de Facebook a blogului ”Colțul Cultural” începând cu lunea trecută, 3 iunie.

”Sfaturile unui copac” se dorește a fi un îndrumar cu rădăcini până-n cultura noastră care-și propune să schimbe mentalitatea ”solului prost” într-una mai puțin ”otrăvitoare”.

Această serie va urmări prin fiecare ”sfat” ispirat de copaci (grație celor de la Astrodeva – http://astrodeva.wordpress.com/2013/06/03/50-sfaturi-de-la-copaci/) să vă aducă un plus de optimism și de învățăminte prețioase care se răsfrâng inclusiv asupra modului în carte creăm cultură și vedem cultura. Deși, aparent, seria nu are nimic în comun cu domeniul cultural, sunt sigur că pe parcursul celor 50 de sfaturi zilnice primite pe pagina de Facebook a blogului, vă veți da seama de implicațiile lor în multe domenii din viața noastră.

Haideți să ne bucurăm de un aer proaspăt și sfaturi bune de la copacii care ne înconjoară zi de zi!!!

P.S. Poza pe care am urcat-o azi va servi drept model de prezentare pentru fiecare din episoadele seriei, începând cu al cincilea și până la final.

P.S.2 După cum ați observat deja, Colțul Cultural și-a restrâns activitatea la un post, maxim două, pe săptămână, dar acest lucru se va întâmpla doar pe parcursul verii. Din toamnă pregătesc o nouă campanie culturală și alte surprize… Dar până atunci vă las cu ”Sfaturile unui copac” și cu un chestionar care va apărea curând pe site și pe care m-ați ajuta mult dacă l-ați completa, va fi scurt (promisiune de cercetaș 🙂 ). O zi faină!

Anunțuri

Sfaturi de la un copac… pe Facebook!

3 gânduri despre &8222;Sfaturi de la un copac… pe Facebook!&8221;

  1. Pingback: ”Sfaturile unui copac” revin pe Facebook și pe blog!! | Colțul Cultural

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s