Imagini din Atelierul Literar

Așa a fost la atelierul de sâmbăta trecută.
Prima ediție a Atelierului Literar a avut loc sub umbrela poeziei, într-o perioadă în care avem nevoie de ea, sufletește, mai mult ca niciodată. Așa cum spune și Daniela în articolul ei, ne-am întâlnit cu emoție, cu încântarea revederii, unii, ori cu curiozitatea cunoașterii, alții. Toți patru, cifra desăvârșirii, #împreună.
Timp de două ore s-au citit poeme, s-au schimbat viziuni și, cred eu, ne-am dat răgazul necesar să ne simțit cu & prin suflet.
Pentru că materialul brut ar fi fost prea lung, chiar și-n condiții de carantină (sîc!), dar și pentru că s-a dorit surprinderea unei #esențe, una din temele propuse pentru întâlnirea preconizată de pe 4 aprilie, ceea ce veți urmări va fi un rezumat concentrat, fără timpi morți, cu duioșie, după cum se va vedea, păstrând ceea ce era mai prețios de păstrat: autenticul. Așa sîntem.
Mulțumesc încă o dată Danielei Marin, organizatoarea acestui material, pentru idee, dăruire și bucuria reîntâlnirii, dar și celor două suflete calde, Anica și Natașa, pentru bucuria revederii cu ele și cu creațiile lor!
Vă așteptăm și pe voi! 🙂

Cartea Daath Blog

Aveam în minte acest atelier de mai mulţi ani, iar în ianuarie anul acesta mi-am zis că e musai să înceapă (da’ să-nceapă odată!). Şi-am ales ziua de 21 martie. Aşa l-am văzut de la început, online, tocmai pentru ca distanţele să tindă către disoluţie. Nu doar cele măsurate în metri.

Şi iată că a fost, până la urmă s-a petrecut prima sa ediţie. Am ciopârţit puţin înregistrarea atelierului care a durat mai mult de două ore, am editat cum am putut mai bine. Aşa era înregistrarea, ciopârţită gata de Skype deoarece captează imagini dreptunghice orizontale (landscape), cu alte cuvinte toţi participanţii ar trebui să fie logaţi prin acelaşi tip de aparat. Din imaginea verticală a telefonului taie şi el, ce poate. Sau ce vrea. Şi-uite aşa, dragele de Anica Andrei Fraschini şi Nataşa Valentina Roman s-au ales cu bucăţele din chip. Pe ecranul meu eu vedeam persoana care vorbea…

Vezi articolul original 233 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: