Aventurile lui Lulu: „Lulu și întunericul”

Un fragment din volumul „Aventurile lui Lulu”, de Louise L. Hay, traducere din limba engleză Daniela Marin & Mihai Cotea.

O carte frumoasă și utilă micilor oameni, și celor mari. Primii pași în lumea exterioară sînt deosebit de importanți, e esențial să-i facem cu siguranță de sine, independență și cunoscând faptul că un singur om poate face diferența, fiind buni cu noi înșine. Doamna Louise Hay a subliniat perfect, eu doar subscriu și recomand cu căldură acest volum prielnic creșterii întru iubire.

Mihai Cotea.

– Dar întunericul e înfricoșător uneori, insistă Lulu. Noaptea trecută încercam să dorm, dar tot auzeam zgomote în cameră, ca și cum cineva pășea pe podea.
Bufnița râse.
– Ho-ho, și pe mine mă speriau astea când eram mic. Bunica mea era o bufniță tare înțeleaptă, și ea mi-a spus că zgomotele alea erau de la casa care se pregătea și ea de culcare. Casa ta stă așa, dreaptă și înaltă, cât e ziua de lungă, dar noaptea s-ar odihni și ea. Ia încearcă tu să te bagi în pat fără să faci niciun zgomot. Pun pariu că nu poți.

Vezi articolul original 154 de cuvinte mai mult

Publicitate

2 răspunsuri la “Aventurile lui Lulu: „Lulu și întunericul””

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: