La capătul șoaptelor – în lectura autorului

Zilele trecute, puțin înaintea sărbătorilor de Paști, am dat peste o înregistrare audio de care aproape că uitasem că există. Pe lângă faptul că nici acum n-am idee cum și unde s-a dizolvat tot timpul de atunci, o perioadă în care debutam în zona de podcast și făceam pace cu auzul vocii mele, m-am bucurat să observ că, pe parcurs, lucrurile s-au mai așezat și-am început să accept câteva trebușoare legate de persoana mea. Mici poticneli, imperfecțiuni & Co.

Dar… nu despre mine e vorba, ci despre doctorul Said, personaj marcant al (încă) celui mai recent roman al meu, La capătul șoaptelor, din 2020.

Și, găsind înregistrarea, mă gândeam… hai s-o ilustrez! Hai să-i dau o formă, un suflu nou și să o trimit în lume, să-și ducă mesajul. Zis și făcut. Azi, și postat.

Intenționez să mai fac câteva înregistrări și pentru alte texte, dar despre asta ‘om mai vedea… Audiție plăcută, vă doresc! 🙂 merge și cu cozonac 😉

2 răspunsuri la “La capătul șoaptelor – în lectura autorului”

 1. Ce mult mi-a plăcut! Și, da, să mai faci și alte înregistrări, fiindcă citești frumos… cred că ai luat și lecții de dicție. 🙂 Felicitări, Mihai!
  Mi s-a părut foarte interesant subiectul, cu transplant de cap, încă de când am citit pentru prima oară despre acesta… 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  • mulțumesc mult, Cri! Nu am luat lecții de dicție, deși poate ar fi trebuit :)) nu doar pentru ocazia asta, ci așa, în general.
   Voi încerca să mai înregistrez/ilustrez și alte fragmente. Nu știu când/cât de des, după Paști orice e posibil :))
   un gând bun de recunoștință pentru lectură/audiție și încurajare!

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: